ESCAPADA ROMANTICA la inaltime in SUITA SUNFLOWER situata la ultimul etaj cu jacuzzi in camera, la Comfort Suites 4* Predeal! 1-7 nopti pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus! Oferta valabila de Luni pana Duminica in perioada 27 octombrie – 17 decembrie 2020

Lei 565 În loc de 770,00 Lei Cupoane comandate 7 Oraș National
Discount 27% Site expirat

informații

Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
Puteti plasa o comanda (alegeti ca modalitate de plata: transfer bancar/ depunere numerar la ATM sau casieriile Garanti Bank/ plata ramburs), insa nu achitati pana nu se verifica disponibilitatea.
La cerere, putem oferta oricate nopti doriti, in functie de disponibilitate.
Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii)!
Camerele, dotate dupa cele mai inalte standard, va intampina cu un romantic  pat  matrimonial cu baldachin decorat cu petale de trandafir ; puteti admira superbul peisaj montan vizibil chiar de la fereastra camerei dumneavoastra.
Restaurantul Libanez  ofera oaspetilor specialitatile culinare care acopera o vasta gama multiculturala si o atmosfera unica.

Condiții de utilizare

 

Locație