Oferta Criolipoliza ICECOOL PRO, slabire localizata la -5 grade Celsius! Vrei sa slabesti fara operatie de liposuctie? Atunci alege o metoda de slabire rapida, non-invaziva si cu rezultate spectaculoase! Topeste instant grasimea de pe abdomen, picioare, solduri, coapse, fese!

Lei 149 În loc de 259,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Timisoara
Discount 42% Site Valabil încă 2 zile

informații

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech este singurul device care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 10 grade în 15 minute!
Ce este criolipoliza ICECOOL PRO?
Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata, -8 grade Celsius, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie si ofera salonului sau clinicii dumneavoastra o solutie durabila pentru tratamente de slabire si remodelare.
ICECOOL PRO - eficient si sigur
Odata distruse cu ajutorul criolipolizei, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
Ce vor experimenta pacientii ICECOOL PRO?
Fara timp de recuperare
Tratament non-invaziv
Fara durere
Distrugerea definitiva a adipocitelor
Ce poti trata cu ICECOOL PRO?
 Abdomen
Fese
Genunchi
Solduri
Coapse
Picioare

Locație