Scapa RAPID de celulita sau vergeturi cu pachetele de 21 sau 42 sedinte de Mezoterapie, Masaj cu Bambus si Ultrasunete! Pielea devine mai ferma, mai neteda, iar aspectul inestetic de coaja de portocala este eliminat! Prinde oferta cu reducere limitata de la Zen Cosmetique, zona Dorobanti!

Lei 360 În loc de 920,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site Valabil încă 10 ore

informații

MASAJ CU BAMBUS - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.
Tratamentul cu ultrasunete este un procedeu de remodelare corporala in timpul caruia au loc atat spargerea depozitelor de grasime calcifiate cat si dizolvarea acestora, fiind aplicabil pe orice zona in care se doreste slabirea: abdomen, solduri, coapse, brate, barbie, etc.
Remodelarea corporala cu ultrasunetele utilizeaza vibratii sonice si functioneaza cu o viteza de un milion de ori pe secunda (1 MHz). Valurile de ultrasunete stimuleaza tesutul pielii si imbunatateste permeabilitatea membranei si a tesutului de colagen promovat, reducand ridurile si liniile de expresie. Ofera pielii, de asemenea, efectul de liftig rezultand astfel un aspect mai tanar si sanatos. Ultrasunetele genereaza caldura de frecare care accelereaza circulatia sangelui, relaxarea musculara si descompunerea celulitei.
Are, de asemenea, si efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei.

Locație