Epilare Definitiva SHR (Super Hair Removal) – una dintre cele mai noi tehnologii folosite in epilarea definitiva! Tratamentul este foarte confortabil, garanteaza lipsa completa a durerii, cu rezultate vizibile chiar de la prima sedinta! Centru de lux, zona Floreasca

Lei 655 În loc de 1.495,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 56% Site Valabil încă 29 de ore

informații

SHR – Super Hair Removel– este una dintre cele mai noi tehnologii folosita in epilarea definitiva, superioara net IPL, SPL sau E-Light. SHR foloseste lumina intens pulsata combinata cu energia calorica emisa de radiofrecventa, folosind impulsuri repetitive.
Lumina focalizata ce se aplica pe zona tratata este absorbita de melanina transformandu-se in energie termica ce ajunge la radacina folicului pilos care este in starea de maturitate in acel moment si il arde. Noutatea cu care vine SHR in epilarea definitiva este faptul ca acesta intervine si direct prin piele (nu numai prin foliculul de par) la celulele stem raspunzatoare pentru producerea firelor de par.
Lumina intens pulsata degajata prin impulsurile repetitive este absorbita si transformata in caldura in folicul de par, ducand astfel la distrugerea definitiva a radacinii acestuia. Lungimea de unda poate fi controlata cu mare precizie astfel tratamentul poate fi aplicat oricarui tip de piele – de la cea deschisa, pana la cea inchisa sau chiar cea de curand bronzata. De asemenea functioneaza cu succes pe orice fel de fir de par, de la cel blond pana cel inchis la culoare.
Tratamentul este foarte confortabil, aparatul SHR avand incorporat un patent de racire special al manerului de lucru, ajungand pana la -2 grade Celsius, ceea ce garanteaza confortul si lipsa completa a durerii. Deasemenea se poate efectua in orice perioada a anului, chiar si vara.
Pentru o eficienta maxima sunt recomandate 10-12 sedinte efectuate la un interval de 4-5 saptamani pentru a putea surprinde toate cele trei generatii de fir par la momentul in care acestea sunt la maturitate. Rezultatele apar diferit in functie de zonele tratate (nu toate au aceasi structura de fir par si nu sunt active hormonal in aceasi masura) si in functie de cum raspunde organismul fiecaruia la aceasta procedura.
Pentru pregatirea zonei care urmeaza a fi tratata este nevoie de curatarea acesteia inainte cu 1-2 zile cu crema epilatoare sau folosind rama de ras.
De asemenea inainte de tratament nu trebuie folosita ceara epilatoare cu cel putin 2-3 saptamani inainte.
Contraindicatii:
- tratamente cu substante fotosensibilizante;
- pacemaker cardiac;
- tulburari de coagulare ale sangelui sau tratamente cu coagulante;
- suferinzii de hemofilie;
- patologii si inroseli ale pielii;
- diabetici (pentru cei care au diabetul sub control nu exista risc).

Locație