Epilare definitiva axila si zona inghinala cu IPL E-Light, cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit! Tratamentul cu IPL E-Light elimina parul in proportie de 90%, fara durere sau efecte secundare si intr-un timp mult mai scurt! Rezultate spectaculoase chiar si pe pielea bronzata!

Lei 550 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Constanta
Discount 45% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Cum functioneaza?, IPL, acronimul de la „Intense Pulsed Light” (Lumina Intens Pulsata) este o tehnologie relativ noua care trimite impulsuri luminoase la radacina firului de par, distrugandu-l. Acest tratament este eficient doar in faza de crestere a firului, atunci cand radacina acestuia este vizibila pentru aparat.
Ce tip de piele?Tehnologia IPL Elight aduce in plus radiofrecventa (unde electromagentice), care nu este dependenta de melanina, astfel incat pot fi distruse si firele de par roscate sau deschise la culoare. Mai mult, tehnologia IPL Elight are rezultate chiar si asupra pielii inchise la culoare, acolo unde un aparat IPL/SPL simplu nu poate trata firele de par.
Cate tratamente sunt necesare?? Sunt necesare mai multe sedinte la intervale de timp de 4 sau 6 saptamani. Dupa primele 3 sau 4 sedinte, acest interval va creste pana la 12 saptamani, datorita faptului ca firele ramase vor creste mai lent. In functie de zona tratata, precum si de alte particularitati individuale, sunt necesare intre 6 si 10 sedinte pentru a scapa complet de parul nedorit. .

Locație