Transpiratie excesiva la axile, palme sau talpi? Trateaza eficient hiperhidroza cu ajutorul toxinei botulinice! Elimina disconfortul rapid, fara durere si fara efecte adverse! Dr. Saidac Mihaela, peste 20 de ani de experienta in chirurgie si estetica medicala!

Lei 1.800 În loc de 3.600,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 25 de ore

informații

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Hiperhidroza (transpiratia in exces) reprezinta o crestere in exces a produsului de secretie al pielii, a transpiratiei. Transpiratia este un proces fiziologic normal, prin care sunt eliminate prin piele apa in proportie de 99% si 1% substante (sodiu, potasiu, clor, fosfor, magneziu, zinc, substante azotate neproteice reprezentand deseuri toxice rezultate din procesele metabolice care au loc in corpul uman.
Transpiratia este controlata prin mecanisme nervoase si hormonale. Secretia sudorala este produsul glandelor sudoripare ce se gasesc in stratul profund al pielii. Aceste glande sunt de doua feluri: Glande ecrine, in numar de 2-5 milioane, distribuite in tot corpul, predominant in palme si talpi, mai numeroase fiind la sexul masculin. Acestea sunt influentate de cresterea temperaturii interne sau externe. Glande apocrine, mai reduse ca numar, sunt localizate axilar, in zona organelor genitale, in jurul anusului si al mamelonului, functia lor debutand cu pubertatea si fiind influentata de hormonii sexuali.
Transpiratia excesiva este impiedicata prin injectarea intradermica de toxina botulinica in zonele afectate ( axila, palme). Este o procedura total nedureroasa, fiind utilizat un ac atraumatic, foarte subtire - 30 g.
Cat dureaza efectul inhibitor ?
Perioada in care glandele sunt inhibate variaza de la pacient la pacient in functie de metabolismul fiecaruia.
Efectul dureaza  pana la 9-12 luni in cazul tratarii axilelor si  pana la 6-9 luni pentru transpiratia plantara sau palmara. 

Locație