Hotel Wolf 3* Bran - SUPER-OFERTA de cazare, cele mai bune preturi pe www.IzzyReduceri.ro. Acces piscina! Loc de joaca pentru copii in exterior, mancare foarte buna!

Lei 380 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 190 Oraș National
Discount 24% Site expirat

informații

⏰Se verifica instant disponibilitatea hotelului!
➡️Selecteaza perioada, ➡️numarul de persoane si ➡️apasa butonul cumpara!
✅Plata si rezervarea se fac pe loc, si primesti confirmarea rezervarii pe email.
✅Simultan hotelul primeste acelasi email, prin urmare nu este nevoie sa trimiti email/ voucher catre hotel.
❗️❗️Oferta NU este valabila de Sarbatori Legale sau Comerciale (EXCLUS Paste, Rusalii etc.).
Amplasat pe valea Branului, intr-un peisaj mirific, intre masivele Bucegi si Piatra Craiului, Hotelul  WOLF  1 este locul ideal pentru o vacanta la munte!  Este o unitate turistica nou construita (finalizata in august 2006), la standarde europene, cu camere spatioase si confortabile, cu o priveliste de vis, cu toate dotarile necesare.
Camerele elegante si foarte confortabile,  sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV si antena satelit, minibar, seif, telefon.
Restaurantul Taverna Lupilor va invita sa va bucurati de un meniu traditional romanesc indiferent de ora, indiferent de zi… Ambianta placuta si servirea sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra. Cei mici se pot juca in voie in spatiu generos special amenajat pentru ei in curtea interioara a restaurantului.

 
Pentru a petrece un concediu de neuitat, la Complex Wolf te poti bucura gratuit, de acces la piscina semi-olimpica 250 mp acoperita si incalzita, sauna, jacuzzi si sauna umeda, precum si  de activitati outdoor: tir cu arcul, tiroliana, panou de catarare si biciclete!

Locație