Tratament riduri cu Toxina Botulinica Vistabel, 1 sau 3 zone! Sterge ridurile din jurul ochilor, dintre sprancene si ridurile fruntii cu cel mai simplu si sigur tratament cu rezultate SPECTACULOASE! Dr. Filip – medic specialist Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica!

Lei 420 În loc de 550,00 Lei Cupoane comandate 25 Oraș Bucuresti
Discount 24% Site expirat

informații

Vistabel este toxina botulinica  omologata atat pe piata americana cat si pe piata Europei de Vest si este singura toxina botulinica de tip A care are aprobarea Ministerului Sanatatii in Romania.Fiola produsa de compania americana Allergan este disponibila in Romania sub numele comercial de VISTABEL.
 
Vistabel este special conceputa pentru tratarea ridurilor din zona  intersprancenara (glabela), dar da rezultate foarte bune si in tratarea zonei din jurul ochilor ("laba gastii") sau a fruntii. Este recomandata tratarea tuturor acestor zone pentru un aspect proaspat si vizibil intinerit.  Prin tratarea unei singure zone, tenul tau nu va avea un aspect uniform, zonele netratate atragand mai mult atentia prin ridurile lor, iar impresia pe care o vei lasa nu va fi cea dorita de tine !
 
Este recomandat atat in scop preventiv cand ridurile sunt in stadiu incipient ( deci inainte ca pielea sa se cuteze) cat si atunci cand ridurile sunt evidente, ajutand la destinerea si relaxarea zonei tratate.
 
Folosita initial in scop terapeutic (in neurofiziologie, pentru corectarea strabismului etc), aceasta toxina si-a facut loc si in chirurgia cosmetica, avand rezultate spectaculoase in intinerirea regiunii tratate cu pana la 5-10 ani.
Citeste mai mult despre Toxina Botulinica!
 
 
 
 
 

Locație