Masaj de RELAXARE sau Masaj ANTICELULITIC? Tu pe care il preferi? Uita de griji, elimina stresul si imbunatateste circulatia sangelui cu cea mai veche terapie cu rezultate excelente – 1 sau 5 sedinte doar pentru tine la Slim Center Vanidossa, salon elegant pe Dorobanti!

Lei 49 În loc de 100,00 Lei Cupoane comandate 43 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site Valabil încă 33 de ore

informații

Masajul, terapia ce dateaza se milenii, este apreciata in toate culturile lumii datorita efectelor sale uimitoare! Accelereaza circulatia sangelui, tonifiaza pielea si netezeste aspectul de coaja de portocala!
Masajul anticelulitic este una din cele mai eficiente  metode de diminuare si eliminare a celulitei. Stimuleaza circulatia sanguina si limfatica locala,  actionand direct asupra straturilor superficiale ale pielii. Pielea ta devine mai supla si mai elastica iar aspectul de coaja de portocala este eliminat. Masajul  se efectueaza local, in zonele afectate de celulita (de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen). 
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.

Locație