Epilare definitiva FULL BODY cu laser Diode Elysion, tehnologie medicala testata in Europa. Aparatul se regleaza in functie de culoarea pielii, par subtire si blond sau negru si gros. Rezultate de la prima sedinta!

Lei 499 În loc de 1.555,00 Lei Cupoane comandate 40 Oraș Bucuresti
Discount 68% Site Valabil încă 9 ore

informații

Tratamentul cu Laser Diode - Elysion de laCocoon Medical este extrem de sigur pentru organism iar rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta.
Ce este epilarea definitiva laser?
Epilare definitiva cu laser este procedeul de indepartare a firelor de par folosind tehnologia laser. Este folosita o unda laser a carei energie luminoasa este absorbita de melanina si transformata in caldura. Temperatura ridicata distruge foliculul de par fara sa afecteze pielea sau alt tesut invecinat.
Cum actioneaza Elysion PRO in epilarea definitiva?
Pentru efectuarea procedurii de epilare definitiva laser, in salonul Perfect Contur este utilizat aparatul Elysion PRO dezvoltat de Cocoon Medical. Compania este recunoscuta pentru inovatiile sale tehnologice in domeniul terapiilor de remodelare corporala si infrumusetare. Tot in salon sunt disponibile criolipoliza Cooltech si remodelare corporala cu Safyre, ambele fiind terapii de top dezvoltate de Cocoon Medical.
Elysion PRO foloseste principiul fototermolizei selective, adica absorbtia energiei luminoase de catre melanina (pigmentul negru din firul de par). Prin fototermoliza este distrus doar foliculul de par, fara afectarea tesuturilor invecinate. Aplicatorul Elysion PRO este echipat cu tehnologia exclusivista „crystal freeze” care nu permite cresterea temperaturii la nivelul pielii indiferent de intensitate sau durata tratamentului. In plus, acest sistem de racire produce o senzatie placuta la contactul aplicatorului cu pielea, transformand epilarea definitiva intr-o activitate confortabila.
Cate sedinte sunt necesare?
Din cauza faptului ca nu toti foliculii de par sunt in stare activa simultan sunt necesare mai multe sedinte pentru eliminarea completa a firelor de par. Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO apreciaza ca un numar de 3 – 8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.
Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laser?
Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.
Exista efecte secundare utilizarii Elysion PRO?
Efectele secundare ale epilarii laser cu Elysion PRO sunt inexistente sau minime. In general nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu tatuaje, persoanelor cu infectii sau iritatii ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.
Avantajele epilarii definitive cu laser Elysion PRO
Orice tip de piele este potrivit pentru epilarea definitiva cu laser Elysion PRO! Fie ca este vorba de tip I sau tip VI aparatul se adapteaza fiecaruia, obtinandu-se aceleasi rezultate spectaculoase.
Sedintele de epilare definitiva pot avea loc si vara! Spre deosebire de epilarea SPL care avea restrictii in perioada verii, tehnologia laser elimina aceasta restrictie. Astfel poti beneficia de epilarea definitiva atunci cand ai mai mare nevoie de ea – vara. Sau in orice alt anotimp crezi ca este potrivit.
Poti veni la sedinta de epilare laser si bronzata! Un alt avantaj al tehnologiei epilarii definitive cu lase este posibilitatea epilarii si dupa expunerea la ultraviolete, fie naturale, fie la solar. Acum nu mai trebuie sa alegi intre epilare definitiva si un ten bronzat, le poti avea pe amandoua!
Epilarea cu laser are rezultate … definitive! Laserul Elysion PRO distruge permanent foliculul de par aflat in stare activa. Foliculii de par care se afla in stare inactiva vor fi eliminati la urmatoarea sedinta de epilare.
Fara durere in timpul sedintei de epilare laser indiferent de zona! Spre deosebire de alte solutii de epilare (ceara la salon, SPL, IPL, etc.) nu exista durere, nici macar disconfort in timpul sesiunilor de epilare. Totul se datoreaza aplicatorului cu o suprafata optimizata de 81 mm2 si a conceptului inovator crytstal freeze. Elysium ofera doua moduri de lucru: static si dinamic, selectabile din interfata de lucru pentru a se adapta sensibilitatii la durere a fiecarei persoane in parte. Senzatia resimtita este una placuta, confortabila.
Cum ar trebui sa te pregatesti pentru sedintele de epilare definitiva cu Elysion Pro?
Incepand cu 4 saptamani inainte de prima sedinta si pe toate perioada epilarii cu laser, trebuie respectate urmatoarele instructiuni:
✅Nu aplicati ceara, nu folositi crema depilatoare si nu smulgeti firele de par cu aparatele de epilat sau cu penseta pe zonele care urmeaza sa fie epilate cu cel putin 4 saptamani inainte de prima sedinta
✅Dupa inceperea sedintelor de epilare cu laser este interzisa epilarea cu ceara
✅Intre sedinte se poate folosi doar aparatul de ras pentru indepartarea parului. Este interzisa orice forma de smulgere a parului: ceara, aparat de epilare, penseta etc.
✅Inainte de prima sedinta este recomandat sa nu fiti la menstruatie sau imediat dupa aceasta perioada
✅In dimineata zilei cand veniti la sedinta de epilare cu laser, zonele care urmeaza a fi epilate trebuie rase cu lama, evitand iritarea zonei deoarece nu se poate aplica laserul pe zonele cu rani sau iritatii
✅Firul de par trebuie sa fie cat mai scurt pentru ca laser sa se concentreze pe radacina firului de par si nu in partea de deasupra. Firul de par nu trebuie sa depaseasca suprafata pielii
✅Este interzis consumul de medicamente fotosensibile (antiinflamatoare, antibiotic, antidepresive) inainte de sedintele de epilare
✅Cu 1 saptamana inainte de epilarea cu laser trebuie oprite: sedintele de bronzare, alte proceduri laser pe zonele care urmeaza epilate, folosirea de creme exfoliante
✅Inainte de fiecare sedinta de epilare trebuie sa evitati folosirea cremelor, a parfumurilor sau orice fel de produs cosmetic si medical pe zonele care urmeaza sa fie epilate

Condiții de utilizare

 

Locație