Rejuvenare Faciala cu tratamentul complet “TOTAL BEAUTY” de la Millennium Beauty Lounge! Combate si previne semnele imbatranirii, atenuarea ridurilor si reconturarea ovalului fetei cu o combinatie de proceduri PREMIUM! Efecte imediate vizibile de la prima sedinta!

Lei 99 În loc de 280,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 65% Site expirat

informații

Microdermabraziunea cu particule de diamant este unul dintre  tratamentele cheie in lupta impotriva ridurior si a inestetismelor faciale. Prin intermediul acestui procedeu se exfoliaza celulele moarte de la suprafata epidermei accelerandu-se astfel productia de colagen si elastina, petele pigmentare si cicatricile post acnee sunt eliminate si se reda stralucire si luminozitate tenului.
Electrostimularea faciala este recunoscuta ca fiind una dintre procedurile faciale cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta. Aceasta ajuta la reconturarea ovalului facial, la tonifierea musculaturii faciale, elimina barbia dubla, creaza un efect de lifting instant, ajuta la drenajul limfatic facial prin eliminarea toxinelor acumulate in straturile profunde ale dermului, elimina ridurile de expresie si atenueaza flaciditatea tegumentului.
Mezoterapia, supranumita si „lifting nechirurgical”, reprezinta o procedura prin care sunt introduse in derm 95% din componentele serurilor si fiolelor utilizate. Astfel, ridurile sunt umplude din interior, creste productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si la hidratarea tesuturilor.
Ultrasunetele actioneza in trei directii, prin actiune termica, mecanica si chimica. Complexitatea acestui tratament duce la refacerea corsetului de colagen, la stimularea productiei de acid hialuronic, si mai mult, tonifica si reda luminozitate tenurilor dezhidratate si lipsite de stralucire.    
Dermocrioforeza foloseste temperaturi scazute pentru decongestionarea tenului senzibilizat si pentru redarea tonusului si fermitatii pielii. Are efect antibacterian si efect de termoreglare a tesutului.

Locație