DERMOCELL, Tunel cu infrarosu, Cavitatie si diagnosticare corporala cu kit-ul Cell Meter – PROTOCOL CAVITATIE (liposuctie virtuala)! Tratament multifazic de remodelare corporala cu ajutorul CAVITATIEI ce presupune incalzirea tesuturilor, distrugerea grasimilor si eliminarea grasimilor dislocate!

Lei 450 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 29 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 26 de ore

informații

Cavitatie (liposuctie virtuala) - SLIM MAX
Cavitatia, bazata pe unde acustice care genereaza valori mari de energie si creaza efectul cavitational la nivelul celulelor grase, este renumita pentru efectele remarcabile in scaderea circumferintelor. Slim Max actioneaza pe frecventa cavitationala (20 si 40 khz) pentru a distruge definitiv un numar important de adipocite si a remodela silueta, iar Terapia LED are rolul de a maximiza efectele.
Beneficii:
remodeleaza definitiv silueta
slabire in centimetri
modifica radical linia corpului
corecteaza asimetriile corpului
reduce adipozitatile localizate pentru totdeauna
elimina celulita
oxigeneaza tesuturile musculare
tonifica musculatura
ofera elasticitate epidermei
imbunatateste circulatia limfatica
confera regenerare celulara
Tunel Infrarosu - NO CELLULITE
Tunelul cu infrarosii No Cellulite este o sauna profesionala, moderna si ergonomica, cu multiple efecte benefice asupra organismului. Infrasauna are rezultate spectaculoase asupra excesului de grasime, trateaza edemele, celulitaa si detoxifiaza tesuturile. Ideal pentru tratamanete anticelulita si pentru impachetari corporale.
Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si centimetri.
DERMOCELL - Masaj transdermic
Imbina forta de suctiune a vacumului cu doua role mobile care lucreaza concomitent pentru un control complet al terapiei, dubland eficienta tratamentului. In plus, terapia LED (culoare rosie) aplicata in acelasi timo tripleaza efectele tratamentului.
DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin si tanar.
La nivel facial are efecte spectaculoase asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi atenunandu-le din prima sedinta.

Locație