Lifting Facial Instant cu radiofrecventa SAFYRE si masaj limfatic prin presoterapie! Invita-ti iubita sau iubitul la rasfat oferindu-i un cadou apreciat! Voucherul poate fi folosit in Centrele Atelierul de Slabit din Dorobanti, AFI Cotroceni sau Tineretului

Lei 250 În loc de 383,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 35% Site Valabil încă 34 de ore

informații

Lifting facial instant cu Radiofrecventa SAFYRE 
Elasticitatea pielii se modifica o data cu inaintarea in varsta, colagenul se pierde, iar structura pielii se modifica. Astfel, pielea pe care o stiai tonifiata si elastica in perioada tineretii, incepe sa devina mai rigida si isi pierde fermitatea dupa ce depasesti varsta de 30 de ani. Tratamentul cu radiofrecventa Safyre pe care il realizam la Atelierul de Slabit ii va reda pielii tale fermitatea si aspectul tanar de alta data!
Ce este Radiofrecventa Safyre?
Tratamentul Safyre de rejuvenare faciala si remodelare corporala consta in incalzirea tesuturilor prin radiofrecventa, astfel incat este stimulata sinteza productiei de colagen si fibre de elastina – componente care asigura fermitate si elasticitate pielii – prin formarea de molecule HSP (Heat Shock Proteins). 
Cea mai solicitata procedura realizata cu ajutorul Radiofrecventei este liftingul instant facial, care reprezinta cea mai buna alternativa pentru interventiile chirurgicale. Principalele beneficii ale acestui tratament sunt reprezentate de aparitia imediata a rezultatelor dar si de faptul ca nu ne te vei confrunta cu efecte adverse dupa incheierea procedurii.
 
Drenaj Limfatic prin Presoterapie
 Drenajul limfatic sau presoterapie, cum mai este denumit, sustine organismul atat in detoxifiere, cat si in demersul pentru remodelare corporala. Atunci cand corpul este ajutat sa se elibereze de toxine, te vei simti plina de energie si vitalitate, ca si cum ai putea sa o iei de la capat, indiferent de cat de solicitanta ti-ar fi fost ziua!
 
Ce este sistemul limfatic?
 
Ne regasim vorbind adesea despre circulatia sangvina sau despre sistemul circulator, insa la fel de complexa este si circulatia limfatica. Dar, cum limfa este transparenta si are un rol de a transporta deseurile celulare, proteinele, fluidele in exces, virusii si bacteriile, aceasta este mai rar mentionata. De fapt, nu se vorbeste despre circulatia limfatica decat atunci cand se ajunge la diverse afectiuni datorate acesteia, precum: picioare umflate, fata umflata, dar si vulnerabilitatea catre raceli sau gripe. Cam acestea sunt simptomele unui sistem limfatic deficitar. Reteaua complexa de vase fine ce transporta limfa constituie de fapt baza sistemului nostru imunitar. Iar, in momentul in care organismul nu mai face fata nivelului de toxine pe care trebuie sa-l elimine, cauzat de poluarea din mediu, alimentatie, alcool sau alte surse de stres oxidativ, survine acel efect de umflare la nivelul zonelor afectate.
Detoxifierea si stimularea circulatiei limfatice accelereaza procesul de reinnoire celulara din straturile profunde ale epidermei, ceea ce inseamna ca vei obtine o piele mai ferma si mai tonica!
 
De ce se recomanda drenajul limfatic dupa procedurile de remodelare corporala?
 
Toate procedurile moderne de remodelare a siluetei, dar si cele clasice, au la baza principiul de a disloca celulele grase pentru a-ti oferi o silueta mai supla, dar si pentru a netezi aspectul de coaja de portocala. Insa, dupa terapie, corpul este nevoit sa elimine o cantitate generoasa de celule grase, proteine si alte deseuri. Prin drenajul limfatic, organismul e ajutat sa scape de toxine intr-un timp mai scurt. Mai mult, o circulatie limfatica deficitara poate fi unul dintre motivele pentru care nu pari la fel de slaba pe cat stii ca esti. Drenajul limfatic ajuta la eliminarea excesului de lichide din organism.
Ce tehnologie folosim la Atelierul de Slabit pentru presoterapie?
 
La Atelierul de Slabit iti propunem drenajul limfatic cu aparatul “Esthetic Quirumed”. Aceasta terapie este extrem de relaxanta, precum un masaj de calitate si este complet non-invaziva. Prin aplicarea de presiuni diferite (controlate secvential) asupra lantului ganglionar, in functie de particularitatile fiecarei zone, se realizeaza o drenare treptata a fluidelor. Camerele de presiune individuala imbratiseaza atent fiecare zona, sustinand activitatea sistemului limfatic, dar si a circulatiei sangvine.

Locație