Remodelare Corporala si faciala cu pachetul TOTAL CHANGE cu 73 proceduri la super-pret! Slabire rapida cu cele mai eficiente terapii: DERMOCELL, Electrostimulare, FastSlim, Tunel cu infrarosii si Rejuvenare faciala cu microdermabraziune, drenaj limfatic si masaj! Salon elegant, zona Titan!

Lei 288 În loc de 2.880,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 90% Site Valabil încă 42 de ore

informații

 Electrostimulare - Professional 24 Pads
Unul dintre cele mai complexe aparate de ELECTROSTIMULARE si aparatul de slabit ce ofera tratamentul principal in slabirea in circumferinta, eliminarea celulitei, tonifiere si remodelare corporala. 
Tunel Infrarosu - NO CELLULITE
Tunelul cu infrarosii No Cellulite este o sauna profesionala, moderna si ergonomica, cu multiple efecte benefice asupra organismului. Infrasauna are rezultate spectaculoase asupra excesului de grasime, trateaza edemele, celulitaa si detoxifiaza tesuturile. Ideal pentru tratamanete anticelulita si pentru impachetari corporale.
Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si centimetri.
DERMOCELL - Masaj transdermic
Imbina forta de suctiune a vacumului cu doua role mobile care lucreaza concomitent pentru un control complet al terapiei, dubland eficienta tratamentului. In plus, terapia LED (culoare rosie) aplicata in acelasi timo tripleaza efectele tratamentului.
DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin si tanar.
La nivel facial are efecte spectaculoase asupra cearcanelor si pungilor de sub ochi atenunandu-le din prima sedinta.

Locație