Ingheata si elimina celulele grase aflate in exces cu tratamentul de CRIOLIPOLIZA cu ultraperformantul echipament CrioBack3 cu 4 padele de refrigerare, 8 electrozi pentru electrostimulare, costum de drenaj limfatic pentru eliminarea grasimilor topite prin limfa. Tesutul adipos se va reduce cu 30% chiar de la prima sedinta!

Lei 390 În loc de 1.450,00 Lei Cupoane comandate 56 Oraș Bucuresti
Discount 73% Site Valabil încă 30 de ore

informații

Prin tratamentul cu tehnologia CryoBack 3 celulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Procesul este facilitat de cele doua functii ale aparatului, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele de distrugere acelule grase si eliminare lor rapida.
Functia CRIO STIM ofera un plus de tonifiere astfel incat dupa procesul de eliminare a celulelor grase, corpul tau sa arate un contur armonios si tonifiat.
CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.
Celulele adipoase primesc apoi semnalul, ceea ce declanșează extincția progresivă -apoptoza urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor. În timp, organismul îndepărtează aceste celule și lipidele deteriorate, care sunt eliberate din celule. Stratul gras din adâncime este remodelat și se subtiaza. Acesta temperatură nu dăunează altor țesuturi biologice deoarece activitățile metabolice și circulatorii care sunt controlate prin electrostimulare.
Criolipoliza ingheta celulele de grasime, acestea "ingheata si dispar", apoi sunt eliminate de organism in decursul a 2-3 luni.
Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta, rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile.
Procedura CryoBack 3 este confortabila pe perioada tratamentului iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.
Este o procedura non-invaziva, fara ace, fara incizii, fara anestezice sau durere. Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta, iar rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile.
Procedura CrioBack3 este confortabila pe perioada tratamentului, iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.

Locație