Masaj Lomi Lomi si ritual de relaxare profunda pentru trup si suflet! Rasfata-ti simturile cu o sedinta completa ce include peeling corporal cu nuca de cocos sau cafea si masaju efectuat cu ulei de cocos sau cu ciocolata!

Lei 129 În loc de 185,00 Lei Cupoane comandate 48 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Ce este masajul Lomi Lomi? 
Masajul Lomi Lomi este o terapie complexa  si  este practicata  din vechi timpuri de indigenii polinezieni din Hawaii.
Acesta nu este un simplu masaj, ci unul care favorizeaza vindecarea la nivel mental, emotiv si sentimental. Hawaiienii vad toate aceste componente ca un intreg si cand individul se vindeca sau se imbolnaveste la un anumit nivel, intreg organismul este influentat.
Tehnicile  masajului Lomi Lomi:
Sunt cateva carateristici importante ale acestui tip de masaj inedit si eficient: Miscarile sunt constante, ample si fluide, asemenea unor valuri care se plimba pe o suprafata mai mare a corpului. Un alt plus al masajului lomi lomi este faptul ca pot fi lucrate mai multe parti ale corpului in acelasi timp.
La acest tip de masaj se lucreaza mult cu antebratele, terapeutul poate cu usurinta masa omoplatul si soldul in acelasi timp. Aceasta tehnica ajuta persoana sa se relaxeze complet pentru ca in acest timp celula neuronala se relaxeaza cel mai mult (fiind greu pentru creier sa se concentreze in acelasi timp asupra a doua zone diferite ale corpului).|
Masajul Lomi Lomi poate fi lent si profund, dar si un pic mai dinamic si mai revigorant, totul depinzand de starea finala pe care doreste clientul sa o obtina in urma acestui tip de masaj.
Efectul  masajului nu se opreste in momentul in care plecati de la noi,  acesta se poate prelungi mult timp dupa terminarea sedintei.
Beneficiile masajului Lomi Lomi:
Acest tip de masaj este benefic pentru durerile de ceafa, spate, lombare, solduri, cap (migrene), pentru disfunctii circulatorii si respiratorii, insomnie, imunitate scazuta, depresie.

Locație