PALM HOTEL 4*, 7 nopti Kusadasi Autocar 2020, demipensiune

Lei 1.080 În loc de 1.400,00 Lei Cupoane comandate 3 Oraș National
Discount 22% Site promotravel.ro expirat

informații

PALM HOTEL 4*, 7 nopti Kusadasi Autocar 2020, demipensiunePerioada: 2020-05-22 pana la 2020-05-29
Pret/pers/loc in camera dubla : 1080 lei

Include:
Transport autocar clasificat pentru curse internationale; Cazare si masa conform hotel; Insotitor de grup; Asistenta turistica pe perioada sejurului, demipensiune.
Nu include:
Bilet Ferry-boat 10 €/pers (copil 0-5.99 ani Gratuit) – se achita la autocar; Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata; Taxele de intrare la obiectivele turistice ; Alte taxe si cheltuieli personale ; Programele optionale pe perioada sejurului.

Descriere:
Situat în zona centrala a orașului Kusadasi, dar și a numeroaselor obiective turistice, hotelul oferă o gamă excelentă de facilități într-o atmosferă relaxanta.

Localizare:
Situat la 25 m de plaja, aproape de portul de yachturi, oferind o impresionanta vedere asupra portului. Aeroportul din Izmir se află la 70 km.
Facilitati hotel:

Hotelul dispune de recepție, restaurant à la carte, bar la piscină, piscină extrioara cu zonă pentru copii, billiard, tenis de masa, darts, parcare, centru de fitness şi baie turcească.
Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer condiţionat, zonă de relaxare, televizor prin satelit, minibar, balcon cu vedere la piscină.

Locație