Vrei sa slabesti si nu stii ce modalitate sa mai incerci? Incepe acum antrenamentul XBODY! Alege 5 sau 8 sedinte cu personal trainer si vei fi surprins de rezultatele WOW: slabit rapid, zero celulita si musculatura tonifiata in TIMP RECORD!

Lei 139 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 44% Site Valabil încă 4 ore

informații

O sedinta de antrenament dureaza doar 20 de minute timp in care este lucrata 90% din musculatura organismului, avand capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului intr-un mod eficient, atat la suprafata cat si in profunzimea muschilor! 
Practic, fata de un antrenament clasic la sala de fitness, cu XBody ai nevoie de doar 20 min./sedinta si castigi timp liber pentru tine, ai un antrenor personal care iti va personaliza antrenamentul a.i. sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp! Poti pierde pana la 2500 calorii/ sedinta!
Antrenamentul XBody este recomandat tuturor, intrucat nu pune presiune pe articulatii sau pe coloana vertebrala!
In timp ce faci o serie de exercitii simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor muschii sunt stimulati suplimentar, astfel ca miscarile, desi sunt foarte usoare, sunt simtite foarte intens.
Antrenorul personal poate controla fiecare grupa de muschi prin ajustarea intensitatii, in functie de obiectivele individuale si de rezistenta sportivului.

Locație