Facial de lux pentru ten luminos, vizibil intinerit! Beneficiaza acum de super-oferta pentru tratamentul Skeyndor cu AUR pur 24k sau Caviar, extractii comedoane pentru curatarea in profunzime si Ultrasunete! Elementele pretioase iti oferta o senzatie de prospetim si rasfat

Lei 59 În loc de 150,00 Lei Cupoane comandate 15 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site Valabil încă 27 de ore

informații

Skeyndor este lider pe piata produselor cosmetice din Spania, fiind, deasemenea, printre cele mai renumite companii de ingrijire a pielii din Europa si considerata de Trade Magazine printre primele 15 companii din lume. Skeyndor respecta standardele COLIPA si CTFA in privinta produselor cosmetice, primind atat premiul de excelenta „Laus de Oro” acordat pentru design si calitatea liniei Natural Defence, cat si premiul de excelenta in cucerirea pietelor extrem de competitive, cum ar fi de exemplu Canada si Japonia. Skeydor Aquatherm este o gama creata pe baza de apa termala din Salies-de-Bearn, destinata in special mentinerii echilibrului pielii .Skeyndor este o linie exclusivista prezenta doar in saloanele selectate.
Masca de fata cu aur, "anti-imbatranire", cu efect antirid si de regenerare edificator. Masca se foloseste pentru un efect de umplere adanca a ridurilor. Realizata din aur pur de 24 karate si acid hialuronic, confera stralucirea pielii si si contracareaza semnificativ semnele de imbatranire. 
Masca de fata cu colagen si caviar. De fapt, celulele de caviar sunt similare celulelor epidermei umane, compuse din acizi grasi, aminoacizi, minerale, vitamina B, zinc si fier, care stimuleaza reinnoirea celulara si hidrateaza, oferind calitate in restaurarea functiilor pielii. Actiune lifting, de fermitate si elasticitate.

Locație