Criolipoliza cu aparatul CrioBack 3 + CrioStim + CrioLipo - 6 sedinte! Ingheata, topeste si elimina kilogramale in plus! Eficienta demonstrata, scadere in greutate pana la 7 centimetri. Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta! Nu rata oferta de la VSkin Medical Beauty Center!

Lei 1.700 În loc de 6.300,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 73% Site Valabil încă 46 de ore

informații

Prin tratamentul cu tehnologia CryoBack 3 celulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Procesul este facilitat de cele doua functii ale aparatului, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele de distrugere acelule grase si eliminare lor rapida.
Functia CRIO STIM ofera un plus de tonifiere astfel incat dupa procesul de eliminare a celulelor grase, corpul tau sa arate un contur armonios si tonifiat.
CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.
Celulele adipoase primesc apoi semnalul, ceea ce declanșează extincția progresivă -apoptoza urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor. În timp, organismul îndepărtează aceste celule și lipidele deteriorate, care sunt eliberate din celule. Stratul gras din adâncime este remodelat și se subtiaza. Acesta temperatură nu dăunează altor țesuturi biologice deoarece activitățile metabolice și circulatorii care sunt controlate prin electrostimulare.
Criolipoliza ingheta celulele de grasime, acestea "ingheata si dispar", apoi sunt eliminate de organism in decursul a 2-3 luni.
Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta, rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile.
Procedura CryoBack 3 este confortabila pe perioada tratamentului iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.
Este o procedura non-invaziva, fara ace, fara incizii, fara anestezice sau durere. In functie de grosimea stratului de grasime sunt necesare 1-6 sedinte.
Recomandarea pentru un efect evident si de durata este de 6 sedinte.
Datorita complexitatii programului alterneaza programul de Criolipoliza cu fatBurner.
O sedinta CrioPuls corporal+ CrioStim+ CrioLipo+ Electrostimulare+ Drenaj limfatic,
a doua saptamana CrioPuls corporal+ CrioStim+ CrioLipo+ Electrostimulare+ Drenaj limfatic pe programul de Fat Burnar,
a treia saptamana identica cu prima,
a parta identica cu a doua,
iar acest program timp de 6 saptamani.

Locație