Masaj Deep Tissue si Terapie Cervicala antistres la Centrul Salus! Ideal pentru eliminarea stresului, a tensiunii musculare si a contracturilor, diminuarea durerilor de cap

Lei 126 În loc de 180,00 Lei Cupoane comandate 36 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Masajul Deep Tissue este un masaj terapeutic care se concentreaza pe realinierea straturilor  profunde ale muschilor si tesutului conjunctiv.
Este una dintre cele mai utile terapii pentru tratarea  contracturilor musculare, a torticolisului, dureri de ceafa,torace sau articulatii. De asemenea, masajul Deep Tissue este o metoda de recuperare eficienta in cazul febrei musculare, dar are si nenumarate avantaje si daca este facut inainte de antrenament.
Este cunoscut faptul ca in urma efortului muscular sustinut creste metabolismul fibrei musculare si se produc anumite substante cum ar fi acidul lactic si dioxidul de carbon. Acestea sunt responsabile de aparitia febrei musculare, a rigiditatii, a contracturii musculare si uneori chiar a unor leziuni musculare. Masajul deep tissue are tocmai rolul de a elimina acesti produsi rezultati in urma metabolismului muscular crescut, evitand sau diminuand efectele negative.
Un masaj Deep Tissue, post-antrenament, poate ameliora durerea din muschi, va elibereaza de rigiditate si alina durerea si spasmele musculare cauzate de antrenament. Deoarece terapia prin masaj  Deep Tissue lucreaza pe tesuturile moi ale organismului, precum muschi, tendoane si ligamente, va poate ajuta corpul sa devina suplu, flexibil si sa mentină gradul de miscare.
Specialistii in domeniu ai centrului Salus va stau la dispozitie pentru efectuarea unor sedinte de masaj deep tissue profesionist, benefic si reconfortant in acelasi timp.
Cum functioneaza la nivelul muscular masajul Deep Tissue?
Masajul deep tissue, prin tehnicile si manevrele specifice, calmeaza si diminueaza durerea, restabilitand functiile neuoromotorii. Pentru a face acest lucru, terapeutul se foloseste de o presiune directa, precisa si profunda a zonelor.
Cui se adreseaza masajul Deep Tissue?
Spre deosebire de masajul clasic, care este folosit pentru relaxare, masajul deep tissue se concentreaza pe o anumite problema, cum ar fi:
Tensiunea Musculara;
Durerea cronica de spate;
Mobilitatea limitata;
Recuperarea de leziuni (de exemplu: sport, supraefort muscular sau dupa operatii);
Spasmele musculare.
Un proverb chinezesc spune ca varsta ar trebui determinata dupa gradul de mobilitate pe care il avem in coloana vertebrala.
Masajul Deep Tissue este recomandat persoanelor care sufera de contracturi cronice ale musculaturii cauzate de pozitii vicioase, postura incorecta, stil de viata sedentar.Viata plina de stres si responsabilitati pe care o avem se reflecta la nivel de sanatate fizica prin diverse stari si disfunctii. Nu doar efortul fizic in exces determina oboseala musculara, ci si alti factori cum ar fi: alimentatia defectuoasa, fumatul, poluarea atmosferica din orase, lipsa cantitatii corespunzatoare de apa pe zi, lipsa sportului sau sportul in exces etc. Acesta este primul pas in procesul de imbolnavire si imbatranire prematura.
Contraindicatii: boli de piele, tobroflebita, tromboza, rani deschise, orice boala contagioasa.

Locație