Uita de epilarea clasica si dureroasa! Alege sa te bucuri de o piele fina in fiecare zi cu EPILARE DEFINITIVA cu laser Depilight Pro, tehnologie de ultima generatie! Tratamentul este nedureros si are rezultate spectaculoase pe orice tip de piele, chiar si pe piele bronzata!

Lei 85 În loc de 180,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Timisoara
Discount 53% Site Valabil încă 17 ore

informații

 Dioda Laser este o inovatie in materie de epulare definitiva, care vine cu rezultate superioare oricarei alte tehnologii.
TEHNOLOGIA LASER - cea mai rapida metoda de epilare definitiva
LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care genereaza un fascicul coerent de lumina. Fasciculele laser au mai multe proprietati care le diferentiaza de lumina incoerenta produsa de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsata):
monocromaticitate - un spectru foarte ingust de lungime de unda
directionalitate - proprietatea de a se propaga pe distante mari cu o divergenta foarte mica si, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o are foarte mica
intensitate - unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folositi la taierea metalelor
DEPILIGHT PRO este un laser diode 808nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o dioda cu emisie luminata in care fascicolul laser este creat la jonctiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO (2400w) si tripla racire a echipamentului (apa, aer, semiconductori), garanteaza un tratament sigur, eficienta mare de la prima sedinta, confort maeit (fara senzatie de arsura) si un numai scazut de sedinte necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numita SHR (Super Hair Removal).

Locație