Nu te mai cuprind blugii preferati? E timpul sa dai jos cativa cm din talie si sa iti reconturezi formele! SLABESTE ACUM cu 48 sau 100 de proceduri de remodelare care tintesc problemele tale: stratul adipos si colaceii, celulita si pielea lasata! Nu mai sta pe ganduri, prinde oferta cu discount si recapata-ti silueta slim!

Lei 159 În loc de 1.800,00 Lei Cupoane comandate 41 Oraș Bucuresti
Discount 91% Site Valabil încă 11 ore

informații

Prin tratamentul cu UCW - Universal Contour Wrap - se realizeaza o scadere de cel putin 15 cm cumulat, in 2 ore! Este un tratament profesional unic, ce presupune impachetarea clientei  in 25-30 de bandaje elastice ce au fost inmuiate in solutia de argila marina. Odata impachetate, clientele se relaxeaza timp de 45-60 de minute, timp in care bandajele sculpteaza si tonifica corpul, iar mineralele argilei sunt absorbite in piele, in timp de simultan trag afara toxinele.  Pentru a putea masura vizibil scaderea in centimetri, inainte de inceperea unui tratament Universal Contour Wrap, clientii sunt masurati sistematic in diferite puncte ale corpului iar dupa terminarea tratamentului, aceste masuratori se refac, permitand calcularea scaderii in centimetri, in total sau pe zone.
Prin tratamentul profesional cu UCW se garanteaza pierderea a minim 15 cm la prima impachetare completa si mentinerea siluetei rezultate minim 30 de zile.
Pe langa reducerea in centimetri acest tratament aduce si alte beneficii: tonifiere si fermitate, exfoliere si curatare, detoxifiere, compactare- fiind o solutie eficienta de reducere a pielii lasate dupa sarcina sau schimbari bruste de greutate, cauzate de diete sau interventii chirurgicale (lipoaspiratie).
Lipoliza Biotec reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. In acelasi timp, terapia prezinta avantajul de a fi complet non-invaziva si nedureroasa. Este utilizata si in  medicina iar rezultatele sunt impresionante. Aceasta tehnologie istrugerea tesutului adipos remodeleaza progresiv profilul corporal elimina clasicii noduli celulitici si aspectul de coaja de portocala, oxigeneaza si vascularizeaza  tesutul subcutanat. Contribuie la  reactivarea microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor, imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii, stimularea circulatiei venoase si limfatice, prevenirea varicelor. Dermocell imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Fiind un aparat creat in spiritul endermologiei, nu face echimoze si NU DOARE!!!
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.

Locație