Lifting facial complex cu cele mai puternice tehnologii: Fotoregenerare Laser, Radiofrecventa Bipolara, Radiofrecventa Tripolara si Radiofrecventa multipolara. Stergi 10 ani de pe fata ta, intregul contur este liftat si intinerit!

Lei 635 În loc de 1.120,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 43% Site Valabil încă 29 de ore

informații

RADIOFRECVENTA FACIALA - Radiofrecventa faciala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Astfel radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata din interior problema.
Radiofrecventa bipolara trateaza cu succes zona ochilor iar radiofrecventa tripolara are efect de lifting facial in zona fetei, gatului si a decolteului, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima sedinta.
Radiofrecventa fractionata – SRF , este o tehnologie ultra performanta de ultima generatie care trateaza pielea in profunzime, folosita cu mare succes in clinicile de infrumusetare.
Principala actiune a Radiofrecventei fractionate este:
reconstruirea tesutului epitelial din interior catre exterior, stimuland fibroblastele si sintetizand producerea de nou colagen si elastina.
SRF  Microrfneedles reuseste sa imbunatateasca considerabil aspectul pielii, intinerind-o efectiv de la o singura sedinta, eliminand ridurile de expresie sau cele fine, micsorand porii si catifeland pielea prin formarea de celule noi.
Elastina este o proteina specifica pielii dispusa sub forma unei plase de pescuit care confera acesteia elasticitate si capacitatea de a se intinde.
Deteriorarea fibrelor de elastina determina aparitia ridurilor si scaderea tonifierii pielii. Regenerarea naturala a acestora constituie un proces dificil si de lunga durata, SRF actionand tocmai in aceasta directie - refacerea rapida a acestora.
Organismul reuseste cu greu sa inlocuiasca proteinele de colagen – in mod natural, pielea fiind alcatuita din colagen in proportie de 80% si dintr-o retea de fibre de elastina in proportie de 4%.
Aplicatorul SRF– Microrfneedles furnizeaza energie de radiofrecventa fractionata prin intermediul unei matrice speciale.
Tratamentul este foarte confortabil. Pe zona ce urmeaza a fi tratata se apliza un gel special peste care se lucreaza cu capatul SRF acoperand treptat prin aplicare si flash toata zona ca urmeaza a fi tratata.  In timpul tratamentului se simte doar o usoara caldura. 
Frecventa:
pentru un rezultat de lunga durata (3 - 4 luni) sunt necesare o serie de 4 – 6 sedinte efectuate la un interval de o saptamana.

Locație