Endermologie medicala LPG Cellu M6 Alliance. SCAPI DE CELULITA si topesti cm in plus! Tonifiere si slabire cu tratament complet. Pentru extra-fermitate iti recomandam sa completezi tratamentul si cu sedinte de terapie Zimmer cu unde soc!

Lei 528 În loc de 880,00 Lei Cupoane comandate 18 Oraș Bucuresti
Discount 40% Site expirat

informații

LPG Cellu M6 Alliance este aparatul care poate îndeplini orice obiectiv de frumusețe printr-o serie de proceduri non-invazive și nedureroase. Acesta face parte din cea de-a patra generație de device-uri LPG și reprezintă un produs revoluționar în domeniul esteticii corporale și faciale.
Cu ajutorul acestei versiuni ce tinde spre perfecțiune, corpul tău se bucură de un tratament complet, realizat prin programe special concepute pentru tonifiere, slăbire și rejuvenarea pielii. Astfel, LPG M6 elimină grăsimea, conferă fermitate pielii prin diminuarea aspectului de coajă de portocală și stimulează producția naturală de acid hialuronic, elastină sau colagen.
Spre deosebire de alte proceduri estetice – cum ar fi chirurgia plastică, LPG reprezintă o alternativă eficientă și non-invazivă, care te ajută să obții silueta la care ai visat într-un mod firesc și natural. Astfel, aparatul acționează asupra corpului doar prin intermediul rolelor de masaj și a flapsurilor, fără să fie nevoie de geluri sau creme speciale.


Datorită tehnologiei precise, fiecare ședință de remodelare corporală este unică și eficientă indiferent de tipul de țesut – piele lăsată, depozite de grăsime sau celulită. În plus, spre deosebire de modelele LPG Alliance anterioare, versiunea M6 oferă rezultate impresionante chiar și după cea de-a treia ședință. Astfel, dacă ai un stil de viață echilibrat, o dietă sănătoasă și o activitate fizică moderată, un număr de 10-12 ședințe este suficient pentru un corp vizibil transformat.
Zimmer Shockwave - terapia cu unde soc - este o noutate pe piata medicala utilizata cu succes in eliminarea durerilor cronice ale sistemului musculo-scheletal, dar si cu efecte remarcabile in imbunatatirea fluxului sangvin, redand astfel fermitatea si tonusul pielii. 
Este o procedura nonchirurgicala ce nu prezinta riscuri sau complicatii. nu necesita anestezie si ofera rezultate in doar 10-20 minute. 
Terapia cu unde soc are o rata de succes de 80% in eliminarea durerilor cronice si stimuleaza circulatia locala, favorizand astfel refacerea tesuturilor inflamate, dar si eliminarea celulitei si centimetrilor in plus. 

 

Locație