Elimina celulita si centimetri in plus cu 4 sau 5 sedinte cu revolutionarul DermoCell si antrenamentul viitorului, Just Fit EMS! Slabitul nu a fost niciodata mai usor! Cu Just Fit arzi pana la 2500 de calorii, in timp ce tarapia cu Dermocell te ajuta sa topesti la propriu depunerile adipoase!

Lei 270 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 29 Oraș Bucuresti
Discount 46% Site Valabil încă 27 de ore

informații

Cu ajutorul aparatului Dermocell, straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor de eliminat, fara a cauza rani sau hematoame la nivelul pielii, retentia de apa si toxinele reduse la minim, iar drenajul limfatic accelerat. In plus, reda fermitatea pielii, imbunatateste sinteza de colagen, atenueaza vergeturile si ajuta la eliminarea completa a celulitei.
Cu JustFit by Body Fit obtii rezultatele dorite in timp record! Este o tehnologie superioara  ce consta doar intr-o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit! Foloseste  foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Daca alegi antrenamentul Just Fit by Body Fit te vei bucura de nenumarate avantaje: te poti antrena impreuna cu un prieten, iti antrenezi intreaga musculatura in doar 20 de minute, antrenamentul este placut si comod nemaifiind conectat prin cabluri la consola, este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimilor si de obtinere a procentului de grasime optima, executi exercitiile perfect deoarece impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, nu suprasolicita incheieturile, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.

Locație