Transforma silueta rapid, eficient, GARANTAT! Combina 4 sedinte de Electrostimulare XBODY cu revolutionarul DermoCell si impachetari la termocuverta pentru rezultate de exceptie! SLABIT RAPID, tonifiere si fermitate, stimularea circulatiei si eliminara toxinelor

Lei 400 În loc de 650,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 38% Site Valabil încă 41 de ore

informații

Cu ajutorul aparatului DermoCell, straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor de eliminat, fara a cauza rani sau hematoame la nivelul pielii, retentia de apa si toxinele reduse la minim, iar drenajul limfatic accelerat. In plus, reda fermitatea pielii, imbunatateste sinteza de colagen, atenueaza vergeturile si ajuta la eliminarea completa a celulitei.
Impachetarile ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita, iar grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obtinandu-se o piele uniforma.
Electrostimularea EMS te ajuta sa obtii rezultatele la care visezi in timp record. Tehnologia superioara genereaza impulsuri electrice de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor, asemeni exercitiilor efectuate la sala de fitness.

Locație