Domnilor, spuneti stop caderii parului! Secretul? Propriul vostru sange! Tratament CALVITIE cu TERAPIA VAMPIR pentru regenerarea parului, 3 sedinte. Procedura desfasurata in deplina siguranta, efectuata de medic primar in chirurgie plastica si estetica

Lei 1.200 În loc de 1.800,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 33% Site Valabil încă 29 de ore

informații

Se recoltează o cantitate mica de sânge într-o eprubeta sterila, se procesează prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune. Plasma bogata în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Tehnica se efectuează sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aibă siguranța ca se administrează propriul sânge.
După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățita în factori de creștere și trombocite(plachete), care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim .
Siguranța utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţă.
Terapia este folosita cu rezultate vizibile in combinatie cu alte tratamente, cum ar fi cel impotriva caderii difuze a parului, pentru accelerarea procesului de regenerare!

Locație