Cum am scapat de ACNEE, PUNCTE NEGRE, SEMNE INESTETICE cu ioni negativi, Weyergans-Germania! Nu rata oferta, elimina definitiv cosurile inca de la prima sedinta!

Lei 1.200 În loc de 1.550,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 23% Site Valabil încă 29 de ore

informații

Claudia Radu de la Neroli Life mi-a salvat tenul cu ajutorul tratamentului antiacneic cu oxigen imbogatit cu ioni negativi. M-a ajutat sa elimin definitiv acneea si sa-mi recapat increderea in mine.
Inca de la prima sedinta am observat imbunatatiri vizibile asupra pielii. Pentru rezultate optime, am avut nevoie de 5 sedinte, o data pe saptamana. Tratamentul antiacneic presupune anumite etape:  demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, ser special antiacneic, gel electrolitic, crema de final si terapie dermio. 
Terapia dermio foloseste virtutile oxigenului pentru a creste in mod natural ph-ul pielii si al tesuturilor, activandu-se astfel enzimele responsabile cu sinteza colagenului. Dermionologia faciala, metoda patentata de Weyergans – Germania, utilizeaza ionii negativi pentru vindecarea cu succes a cosurilor. Casca este conectata la un dispozitiv care purifica automat aerul, eliminand orice urma de praf, bacterii sau virusuri.
Un alt aspect important este crema antiacneeica pentru acasa care trebuie folosita zilnic, pentru a elimina acneea rapid si eficient, in combinatie cu sedintele dermio.
Ionii negativi folositi in aceste tipuri de tratamente au fost numiti “vitaminele aerului”. Pe langa efectele benefice asupra tenului, derminologia, alcalinizeaza si ionizeaza corpul, astfel tratand:
Tulburari metabolice
Tulburari de somn
Lipsa de concentrare
Lipsa de energie
Migrene
Alergii
Herpes
Riduri

Locație