Varice, Insuficienta venoasa? Este timpul pentru control preventie la un medic specialist - Ecografie Doppler Vasculara, Artere si Vene periferice! Program inclusiv in weekend, zona Piata Victoriei

Lei 199 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 20% Site Valabil încă 7 ore

informații

Ecografia Doppler arteriala a membrelor inferioare reprezinta explorarea cea mai simpla, economica, neinvaziva, a arterelor membrelor inferioare cu ajutorul ultrasonografiei Doppler.
Se determina vitezele de circulatie a sangelui prin artere si eventualele stenoze. Boala arteriala periferica este data de un flux sangvin necorespunzator prin artere. Arterele duc sangele la organe si muschi. Daca arterele se ingusteaza sau se blocheaza din cauza bolii, ele nu vor putea furniza suficient sange pentru a permite muschilor si organelor o buna functionalitate. Boala arterelor periferice mai este cunoscuta si sub denumirea de boala vasculara periferica. Cauze Cea mai frecventa cauza a bolii arteriale periferice este aparitia unei placi in interiorul vasului sangvin. Aceasta placa este formata din excesul de colesterol, calciu si alte substante din torentul sangvin, care, in timp, se depun de-a lungul peretilor interiori ai tuturor arterelor, inclusiv ale celor care alimenteaza membrele inferioare.

Locație