Piele uscata, deshidratata? Tratamentul facial HYDRA PLUS cu Oxigen Hiperbaric si produse Medica120 cu acid hialuronic reda prospetimea pielii si te scapa de senzatia de uscaciune. Ideal in special in aceasta perioada a anului, cand tenul sufera din cauza frigului si are nevoie de un boost de hidratare!

Lei 220 În loc de 620,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 65% Site Valabil încă 16 ore

informații

Terapia cu Oxigen Hiperbaric
In prima faza are loc injectarea cu oxigen de puritate 98%, OXY Injection, ce  curata tenul, inlatura celulele moarte si deschide porii. Presiunea oxigenului  realizeaza un masaj facial ce activeaza circulatia sangvina si  metabolismul   celular si face ca tenul tau sa devina luminos si revitalizat.
A doua etapa presupune tratamentul cu OXYSpray. Aerograful permite  patrunderea adanc in derm a cocktailului de substante, acidului hialuronic sau  vitaminelor, prin combinarea acestor subtante cu oxigenul pur. Aceasta etapa  ajuta la refacerea retelei de colagen, elasticitatii pielii si stimuleaza regenerarea celulara.
Ultima etapa presupune aplicarea mastii cu oxigen, Oxy Mask, ce  acopera  tot chipul. Inhalarea de oxigen se face atat prin respiratie cat si  prin fiecare por. Oxigenul pur iti va netezi vizibil tenul si va preveni  degradarea retelei de colagen.
 

Locație