Slabeste ACUM cu antrenamentul Just Fit EMS! Scapa de kg in plus, topeste celulita si tonifiaza musculatura in cel mai scurt timp cu revolutionarul antrenament! Uita de dietele amanate si vino chiar azi la Body Fit Militari!

Lei 99 În loc de 260,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 62% Site expirat

informații

JustFit este o tehnologie EMS de ultima generatie ce te ajuta sa obtii rezultatele dorite in timp record! Spre deosebire de celelalte tehnologii similare,  JustFit are doar o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit!
Bazat pe tehnologia utilizata in medicina de recuperare, JustFit foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Revolutionarul Just Fit aduce nenumarate avantaje: in doar 20 de minute poti antrena intreaga musculatura a organismului. Este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimlor prin care poti ajunge la procentul de grasime corporala optim, exercitiile sunt executate perfect pentru ca impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, incheieturile nu sunt suprasolicitate, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.
NU MAI STA PE GANDURI! PROFITA ACUM de Reducerea Extraordinara de Pret. 
ATENTIE! Oferta este limitata. 

 

Locație