IMPACHETARI la tunel cu raze infrarosii sau Capsula Spa – te scapa de celulita si topesc cm in plus! Prinde oferta cu 8 sedinte si vezi rezultatele pe pielea ta! Activeaza arderea grasimilor si redau aspectul neted si ferm al pielii!

Lei 299 În loc de 990,00 Lei Cupoane comandate 8 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site Valabil încă 30 de ore

informații

Impachetarile la tunelul cu raze infrarosii: Principiul pe care se bazeaza procedura este urmatorul: razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism.
Beneficii: 
– imbunatatirea sistemului imunitar; 
– ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange; 
– creste rezistenta la boli; 
– reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii, o singura sedinta de infrarosu cu cateva ore inainte de culcare va asigura un somn linistit, relaxant; 
– reintinereste organismul; 
– accelerarea microcirculatiei si metabolismului; corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat; 
– elimina in proportie mare substantele nocive acumulate in organism, 25-30% din grasimi, metale grele si alte substante nocive, spre deosebire de sauna care nu reuseste sa elimine decat un maxim 15 %. 
Pentru obtinerea unor rezultate vizibile si de durata, salonul recomanda 2-3 sedinte saptamanale de impachetari anticelulitice in primele 3 saptamani, urmand ca dupa obtinerea efectelor dorite sa se efectueze 1 sedinta/saptamana pentru intretinere.
Tratamentele la Capsula Spa sunt o cura de relaxare, detoxifiere si rasfat al simturilor datorita imbinarii efectelor de sauna cu cromoterapia, aromaterapia, ozonoterapia si vibromasajul. O alta functie a Capsulei este cea de raze infrarosii cu efect de eliminare a retentiei de apa, a celulitei, imbunatatind vizibil textura pielii. Datorita caldurii patrunzatoare si in profunzime generate de raze infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor). Se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii. 

Locație