Epilare definitiva cu Laser Nd:YAG, platforma Cutera XEO - alege 1 sau 3 sedinte pentru picioare integral sau Full Body! Trateaza orice tip de piele si ofera rezultate indiferent de culoarea firelor de par. Uita de epilare clasica si incearca acum tehnologia moderna care face viata mai usoara!

Lei 650 În loc de 1.400,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 54% Site expirat

informații

Cutera XEO – Perfecțiune prin tehnologie
Laserul Cutera XEO oferă una dintre cele mai versatile tehnologii pentru întreținerea și revitalizarea pielii, estomparea ridurilor, îndepărtarea părului nedorit și tratarea venelor vizbile. Acesta este însoțit de o gamă largă de accesorii și dispune de numeroase setări care îi permite să trateze orice tip de piele.
 
Acest dispozitiv poate fi utilizat și pentru:
linii fine și riduri
piele mai fermă
roșeață difuză
rozacee
capilare sparte
cicatrici provocate de acnee sau intervenții chirurgicale
Fie că te confrunți cu una dintre afecțiunile de mai sus, fie că vrei să te răsfeți cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, Therapy Room te așteaptă pentru o un tratament cosmetic personalizat.
Laserul Cutera este unul dintre cele mai populare dispozitive cosmetice de pe piață datorită tehnologiei care deservește o comunitate largă de femei. Astfel, mai mult de 92% dintre tratamentele cu laser și lumină pot fi abordate cu echipamentul Cutera XEO.
Acesta îmbină trei tehnologia cu limă și cea laser laser, având capacitatea de a realiza peste 20 de proceduri estetice. Astfel, se pot trata mai multe zone corporale, dar și diferite tipuri de piele.
* Se recomanda ca, cu o saptamana inainte de sedinta, sa nu se efectueaza nicio metoda de epilare clasica (cu benzi, ceara, crema depilatoare etc.). Cu 24 ore inainte zona ce urmeaza a fi tratata se va pregati prin radere, astfel incat firele de par sa aiba aproximativ 1 mm. 
** Dupa sedinta de epilare zona poate prezenta inrosire sau posibil aparitia unor edeme. Acestea vor disparea in doar cateva zile. 

Condiții de utilizare

 

Locație