Slabit in kg si tonifiere musculara cu JUST FIT EMS! Antrenamentul scurt si eficient te ajuta sa arzi pana la 2500 de calorii in doar o sedinta! Alege 1 sau 2 luni NELIMITAT si vezi rezultatele tehnologiei avansate care a schimbat lumea fitness-ului!

Lei 329 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 67% Site expirat

informații

Cu JustFit by Body Fit obtii rezultatele dorite in timp record! Este o tehnologie superioara  ce consta doar intr-o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit! Foloseste  foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Daca alegi antrenamentul Just Fit by Body Fit te vei bucura de nenumarate avantaje: te poti antrena impreuna cu un prieten, iti antrenezi intreaga musculatura in doar 20 de minute, antrenamentul este placut si comod nemaifiind conectat prin cabluri la consola, este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimilor si de obtinere a procentului de grasime optima, executi exercitiile perfect deoarece impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, nu suprasolicita incheieturile, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.
NU MAI STA PE GANDURI! PROFITA ACUM de Reducerea Extraordinara de Pret. 
ATENTIE! Oferta este limitata. 

Locație