Tratamentul FACIAL DE LUX marca BABOR sterge ridurile si iti reda stralucirea tenului instant! Prinde oferta cu reducere si vezi rezultatele pe pielea ta! Tratamentul include si oxigen hyperbaric, microdermabraziune, fiola cu acid hialuronic, colagen si oxigen, aplicare masca!

Lei 159 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 68% Site expirat

informații

Babor este o gama de cosmetice de lux cu o traditie de peste 55 de ani, ce  s-a remarcat prin calitatea deosebita a produselor, prin tratarea problemelor pielii si conferirea unor rezultate ce dureaza. Fondata in 1956 in Germania si avand la baza retetele  doctorului Michael Babor cu renumitul complex Hy-Öl®, Bobor se situeaza ca unul din cele mai performante branduri de cosmetice profesionale de lux!
Tratamentul cu oxigen hyperbaric spray  combina intr-un cocktail oxigenul pur cu produse cosmetice cu ingrediente puternic active, care, prin presiunea oxigenului, ajunge in straturile profunde ale pielii. Astfel este accelerat regenerarea celulara si se reface elasticitatea tenului prin redarea densitatii retelei de colagen, si rezultatele sunt vizibile imediat: ten radiant, stralucitor si fresh, ridurile, eliminare riduri, pete, imperfectiuni! 
Microdermabraziunea urmareste inlaturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii),a bacteriilor care se inmultesc in piele, stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular, activarea circulatiei sanguine si limfatice, micsorarea porilor si in acelasi timp cresterea eficacitati sarurilor si cremelor folosite.

Locație