Tratament facial cu Ultrasunete si cocktail de seruri adaptate nevoilor tenului tau! Amelioraza ridurile, sterge imperfectiunile si ofera-i tenului un efect de lifting pentru o piele sanatoasa si cu un aspect tanar mai mult timp.

Lei 39 În loc de 80,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site Valabil încă 3 zile

informații

Ultrasunetele fac celulele sa oscileze si sa genereze caldura in profunzime. Daca tesutul este incalzit la 40-45 grade Celsius, el va intra intr-o stare in care creste circulatia, scade inflamatia cronica (daca exista). De asemenea, daca intensitatea este suficient de inalta se poate produce fenomenul de cavitatie. Acesta consta in formarea unor bule de aer microscopice in tesut care apoi se contracta brusc (implodeaza) eliberand energie. Acest fenomen produs la intensitati mici ajuta la accelerarea repararii tesuturilor si a membranelor celulare. Bulele de aer care implodeaza  contribuie la eliberarea celulelor grase din fibrele de colagen si la dizolvarea lor, ele fiind preluate apoi de sistemul limfatic si eliminate din organism. Fenomenul este unul de mica intensitate, stabil si sigur care nu poate afecta negativ tesuturile.
Rezultate ultrasunete
• remodelarea faciala prin eliminarea toxinelor din organism,
• reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii;
• efect de lifting prin stimularea activitatii celulare si activarea melaninei de sub piele;
• realizeaza o profunda sonoforeza - ultrasunetele maresc cu 35% eficienta ingredientelor active a produselor profesionale aplicate cu efect de fermitate, hidratare si lifting
• activeaza microcirculatia cutanata prin actiunea termica si relaxeaza zonele incordate.

Locație