Mezo-Carboxiterapie, tratament impotriva cearcanelor si pungilor de sub ochi. Scapa de aspectul obosit si intinereste instant cu 3 sedinte de terapie efectuate de medic primar in chirurgie plastica si estetica!

Lei 275 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 45% Site Valabil încă 31 de ore

informații

Specialistii sustin despre carboxiterapie ca ar fi cea mai revolutionara inventie de la Botox incoace. Carboxiterapia reprezinta injectarea de dioxid de carbon sub piele si in depozitele de grasime. Aceste injectii au rolul de a dilata vasele de sange, imbunatatind astfel circulatia sangelui si a oxigenului si stimuland regenerarea celulelor epidermei.

Cu ajutorul unor ace foarte fine se administeaza subcutanat o doza mica de dioxid de carbon in zona care are nevoie de ajutor, stimuland organismul sa creeze noi vase de sange si oxigenand astfel zona tratata. Un dispozitiv regleaza debitul de dioxid de carbon, timpul de injectare si monitorizeaza procentajul dozei administrate. Carboxiterapia nu este toxica, prin urmare nu ai de ce sa-ti faci probleme ca ar avea efecte secundare sistemice, cu exceptia unei dureri usoare si tranzitorii la locul de aplicare.
Efectele sunt vizibile dupa primele 3 sedinte.

Locație