Ai chef de o iesire in oras cu prietenii? Hai la BOWLING 2 ore, savureaza 2 pizze delicioase si 2 bauturi, de Luni pana Joi la Oxygen Club din Sun Plaza! Cumpara mai multe vouchere pentru mai multa distractie!

Lei 66 În loc de 142,00 Lei Cupoane comandate 69 Oraș Bucuresti
Discount 54% Site expirat

informații

Alege pizza savuroasa din meniul Oxygen Club!

 
Oxygen Club este dotat cu cele mai performante piste de bowling, echipament Brunswick – liderul mondial în construirea, dezvoltarea şi modernizarea centrelor de bowling din întreaga lume.
Echipamentul instalat direct de reprezentantii Brunswick – include masini automate de reaşezare a popicelor (pinsetter), dar si sisteme automate de punctaj, certificate conform normelor American Bowling Congres.

Echipamentele GS Seria Pinsetters – disponibile în clubul Oxygen – au fost introduse pentru prima data in anul 1985 si sunt cel mai bine vândute echipamente de bowling din toate timpurile. Peste 80%, adică aproape 650, dintre pistele de bowling din Las Vegas folosesc echipamente GS-X Pinsetters.
Club Oxygen este un concept nou, polivalent – club de sport (biliard, darts, bowling) combinat cu lounge, entertainement si clubbing pana tarziu in noapte. Aici se combina placerea jocurilor cu socializarea si ambianta de club.

Locație