Interventie chirurgicala LABIOPLASTIE - consult, anestezie, operatie, consultatii post-operatorii! Firele utilizate sunt resorbabile, iar recuperarea este usoasa. Interventia este realizata in deplina siguranta de medic primar in chirurgie plastica si estetica

Lei 3.500 În loc de 4.700,00 Lei Cupoane comandate 20 Oraș Bucuresti
Discount 26% Site Valabil încă 44 de ore

informații

Dr. Cristina Bejan - medic primar in chirurgie plastica si estetica
Sunt Dr. Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructivă și estetică, din 2003. Am terminat Facultatea de medicină și farmacie „Dr. Carol Davila” din București în 1992 și am fost printre primele generații de medici specialiști postrevoluție.
În România am activat, până în 2006, în cadrul Spitalului Militar Central București, pentru ca ulterior să profesez mai mult peste hotare, în contexte dintre cele mai diverse.
Între 2004-2005, am făcut parte din prima echipa medicală românească trimisă în teatrul de război din Irak, unde am lucrat sub autoritatea armatei americane, într-un climat conflictual foarte intens, cu un înalt grad de periculozitate. Contactul cu cel mai performant sistem medical din lume m-a determinat să mă întorc în Irak în cadrul DynCorp International LLC CIVPOL și ulterior Global Med USA.
Am drept de liberă practică în Marea Britanie, fiind recunoscută ca medic chirurg plastician de Consiliul Medical Britanic.
Din 2012 până în 2017 am lucrat part time pentru Frontier Medex, o companie internațională specializată în asigurarea de personal medical pentru vasele angajate în prospecțiuni petroliere în mijlocul oceanului sau zone izolate, fără asistență medicală de urgență organizată și accesibilă.
În prezent, activez o săptămână, în fiecare lună, într-un spital privat din Marea Britanie, drept pentru care am decis să îmi folosesc experiența spre a conduce, între schimburi, o activitate proprie, de care să beneficieze cât mai multe persoane, care însă, evident, se desfășoară și în lipsa mea.
Faptul că am trecut prin atâtea în cariera mea de medic m-a făcut foarte responsabilă și exigentă, drept pentru care la Clinica Dr. Cristina Bejan nimic nu se petrece la întâmplare și poartă amprenta seriozității, implicării și competenței mele. Sper că scurtă mea descriere, probabil nu una clasică, să vă stimuleze în a apela la serviciile mele și ale cabinetului meu, indiferent de ceea ce vreți să rezolvați sau ameliorați. Nimeni nu a plecat dezamăgit!
Talentul meu este să creez frumusețe!

Locație