Pentru LOGAN si multimarca! Manopera inlocuire kit distributie si pompa apa, pentru logan 1.4 benzina si multimarca! Fii sigur pe masina ta! Nu pierde oferta!

Lei 250 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 38% Site Valabil încă 29 de ore

informații

Cu toate că azi curelele de distribuţie sunt construite din materiale sintetice foarte rezistente cu inserţii  din fibre de sticlă sau metal, acest lucru nu le protejează totuşi de uzură."Deosebit de importantă este din acest motiv întinderea corectă a curelei prin intermediul aşa-numitelor role întinzătoare, pentru a evita solicitările mecanice inutile şi pentru a garanta o controlare precisă a motorului.
Dupa primul schimb care se face la 90.000 (teoretic se poate merge pana la 140.000 dar se poate rupe oricand) kiturile de distributie trebuie înlocuite la fiecare 60.000 sau dupa 4 ani - şi asta întotdeauna împreună cu rolele întinzătoare şi de ghidare. „La efectuarea acestei operaţii e important să fim atenţi la calitatea pieselor şi să nu ne zgârcim acolo unde prin asta am avea mai mult de pierdut".,,Masina se intretine nu se repara."

Locație