RIDICA POMETII, NETEZESTE RIDURILE si recontureaza ovalul fetei cu ENDOLIFTING facial cu Laser cu fibra optica - revolutionata efectuata de medic primar in chirurgie plastica si estetica! Iti recapeti tineretea tenului si elimini definitiv aspectul obosit!

Lei 3.500 În loc de 4.411,00 Lei Cupoane comandate 17 Oraș Bucuresti
Discount 21% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Tratamentul se preteaza la urmatoarele zone: gat, gusa, mandibula, zona perioculara (cearcane si excesul de piele). Procedura se efectueaza sub anestezie locala, durerea este minima si pacientul nu este nevoit sa isi opreasca activitatile cotidiene.
Endoliftingul facial si blefaroplastia realizate cu ajutorul Laserului Eufoton Aton  se realizeaza sub anestezie locala minima, fără durere şi durează max 60min, pacientul putand pleca imediat acasă.
Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic sau cu fire dar cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici. Evident, vor exista mai puţine complicaţii şi un timp de recuperare mai rapid.Acţiunea endoliftului se produce la joncţiunea între dermul profund şi stratul superficial al grăsimii.
Rezultatul apare dupa 3 săptămâni si continua sa se imbunatateasca pana la trei -opt luni.
Majoritatea persoanelor necesita una sau doua sedinte de tratament. Se recomanda purtarea unui pansament compresiv 3 zile. Durerea usoara si senzaţiile uşoare de arsură pot rezista 4-5 ore şi pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile şi se rezolvă spontan, fără medicaţie. Un uşor masaj poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care se rezolvă spontan în 7-10 zile. Rezultatul final este vizibil dupa minim 3 luni. Tehnica endoliftingului este comparabilă cu rezultatele liftingului cu fire (minilifting), dar implică riscuri şi un disconfort mult mai mic pentru pacient.

Locație