Castiga lupta impotriva celulitei si slabeste localizat cu LIPO SHOCK, pachet complet cu 15 proceduri de remodelare corporala extra-eficiente: Impachetari la termocuverta, LipoLaser, Cavitatie, Drenaj si Ultrasunete! Poti sa iti iei adio de la aspectul de coaja de portocala si nesuferitele aripioare!

Lei 265 În loc de 885,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site Valabil încă 44 de ore

informații

Revolutionarul  LipoLaser "ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele”  declara Dr. Lionel Bissoon! Terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adios.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Impachetarile la Termocuverta sunt eficientate atat pentru combaterea celulitei cat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.

Locație