SALINOTERAPIE pentru intreaga familie! Petrece timp de calitate impreuna cu cei dragi intr-un mediu placut si sanatos, la Eternity Salt Cave! Lasa natura sa iti intareasca sistemul imunitar, tine la distanta racelile si alergiile si vindeca problemele respiratorii!

Lei 30 În loc de 60,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site expirat

informații

Element indispensabil vieții noastre fiziologice, sarea constituie și un medicament extraordinar. Cel mai curat și sănatos aer terestru este aerul salinelor, datorită proprietăților lui aseptice și bactericide. Sarea are o capacitate deosebită în condiții de temperatură și umiditate foarte bine controlate de a emana aerosoli în încăperea special amenajată să imite caracteristicile unei saline naturale.
Acești aerosoli salini sunt inhalați prin respirație sau absorbiți de piele, făcându-se astfel transportare a acestora către aparatul respirator sau prin țesuturi la celule. După inhalare aerosolii salini se depun pe întreg aparatul respirator: cavitate bucală și nazală, faringe, laringe, alveole pulmonare.
Cum acționeaza aerosolii salini?
Sarea, prin natura sa, este o substanță bactericidă, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, în multe cazuri comportându-se ca un dezinfectant. Prin depunerea și absorbția ionilor salini la nivelul căilor respiratorii superioare și inferioare, conjugate cu proprietatea puternic higroscopică, ia naștere efectul de diluție a depunerilor de impurități sau microorganisme, care provoacă boli și disfuncții respiratorii.
Altfel spus, aerosolii ajută la curățarea și dezinfectarea focarelor ce întrețin și dezvoltă numeroase boli respiratorii, fluidizează mucusul, iar odată cu aceasta se produce eliminarea secrețiilor ce produc disconfort, curățarea aparatului respirator, anihilarea germenilor patogeni precum și a efectelor inflamatorii și iritante.
Incaperea este tapetata integral cu sare românească din Praid și inserții de bulgări de sare din Himalaya, este prevăzută și cu loc de joacă pentru copii, jucarii pentru nisip și TV.

Locație