Rasfata-te si bucura-te de ingrijire delicata cu oferta ONE DAY SPA! Include un bine meritat tratament facial cu masca Aur 24k, peeling enzimatic, ultrasunete si masaj facial si, ca sa elimini celulita, beneficiezi de FOTOREGENERARE si Cromoterapie si impachetare corporala cu colagen si Acid Hialuronic si MASAJ ANTICELULITIC! Toate la SUPER-PRET

Lei 79 În loc de 175,00 Lei Cupoane comandate 67 Oraș Bucuresti
Discount 55% Site Valabil încă 5 ore

informații

Rasfatul corporal si facial incepe cu demacheirea, tonfierea, gomajul si masca, iar apoi - cat timp stai cu masca - se face terapia de fotoregenerare si cromoterapia impotriva celulitei. Ulterior se efectueaza impachetarea cu colagen si acid hialuronic si in timp ce se sta la impachetare vei face masajul facial si ultrasunetele. 
Masca de fata cu aur "anti-imbatranire" are efect antirid si de regenerare edificator. Masca se foloseste pentru un efect de umplere adanca a ridurilor. Contine aur pur de 24 karate si acid hialuronic si confera stralucire pielii si tonul semnificativ de contracarare a semnelor de imbatranire.
Masca de fata cu caviar - celulele de caviar sunt similare cu celulele mici ale epidermei umane, compuse din acizi grasi, aminoacizi, minerale, vitamine B, zinc si fier, care stimuleaza reinnoirea celulare si hidrateaza, oferind calitate in restaurare. Are actiune lifting, de fermitate si elasticitate.

Locație