Trateaza venectaziile RAPID si NEDUREROS cu procedura uimitoare de ultima generatie, ECLIPSIA+ 27.12 MHz, sistem avansat de termocoagulare la Dectro Romania! Venele sparte sau dilatate de pe fata sau corp cu aspect de panza de paianjen nu vor mai fi un inconvenint estetic!

Lei 149 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 23 minute

informații

Am testat si am fost surprinsa in mod placut cand am descoperit cat de simplu este sa scapi de alunite (nevi, in cazul meu). Puteti vizualiza aici! Similar se trateaza si venectaziile sau telangiectaziile. 
Am apreciat faptul ca microprocesorul care trateaza efectiv nevul este foarte subtire si asta inseamna ca nu afecteaza pielea mai mult decat este nevoie (la electrocauterizare mai raman semne cand varful este gros).
Am facut procedura la Dectro Romania - distribuitor de aparate de epilare definitiva, termocoagulare si estetica produse de catre Dectro Canada.  
Procedura este realizata cu ultima tehnogie de termocoagulare ECLIPSIA + 27.12 MHZ, care se  bazeaza pe radiofrecventa ultrarapida. 
Cele doua terapeute sunt minunate; in plus extrem de bine pregatite (ele ofera trainning doctorilor sau altor profesionisti care vor achizitiona/folosi aparatul). Recomand!

Locație