Piele fina ca matasea cu Epilare Definitiva cu Laser SHR (Super Hair Removal), super-tehnologie acum la indemana ta! 2 sedinte pentru picior lung si uiti de durere si de timpul pierdut cu metodele clasice de epilat!

Lei 399 În loc de 580,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 31% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Laserul SHR (Super Hair Removal) acumulează experiența din tehnologia IPL, două sisteme într-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuală. Cu această metodă revoluționară se îndepărtează atât părul subțire, cât și deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai ține cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricând, clienta/clientul hotărăște când începe epilarea, că este vara-soare sau iarnă, în orice anotimp se poate practica epilarea SHR.
Pentru obţinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinţe efectuate la interval cuprins intre 4-6 săptămâni. Ţinând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obţinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanţie a efectului definitiv al tratamentului prin laser SHR.

Locație