Este mai usor sa intretii decat sa repari. Inlatura depunerile de placa bacteriana si tartru, curata si restabileste culoarea naturala a dentitiei cu pachetul de la Intermedica HighCare cu detartraj si periaj profesional! Prinde oferta pentru un zambet sanatos si stralucitor!

Lei 85 În loc de 200,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 58% Site expirat

informații

DETARTRAJ SI PERIAJ
Prima etapa, de "detartraj”,  inlatura depunerile de placa bacteriana si tartru. In acest sens se foloseste mai intai un aparat de detartraj cu ultrasunete pentru a indeparta cea mai mare parte a tartrului, iar apoi se utilizeaza instrumente manuale speciale pentru a indeparta cele mai persistente ramasite de tartru.
Urmatorul pas consta in „lustruirea” dintilor, ca acestia sa aiba o suprafata cat mai neteda. Desi in timpul lustruirii petele de pe dinti sunt inlaturate, acestia devenind netezi si stralucitori, lustruirea nu este doar o procedura cosmetica. In timpul acestei proceduri sunt netezite micile imperfectiuni si zone cu textura aspra de pe suprafata dintilor, reducand tendinta de aderare a placii bacteriene.

Locație