Corecteaza vederea cu cel mai trendy accesoriu, OCHELARII de vedere cu LENTILE HELIOMATE Perfect Lens! Nu pierde oferta cu pret redus, ce include si reducere 40% la rame, determinare dioptrii, montaj, toc si laveta la Optic Foto Digital

Lei 160 În loc de 349,00 Lei Cupoane comandate 51 Oraș Bucuresti
Discount 54% Site Valabil încă 29 de ore

informații

Lentile  heliomate PERFECT LENS  din plastic, cu durificare şi 6 straturi antireflex (HMC), maro sau gri. Reducere40% la rame !
Expunerea  la radiatii UV este foarte daunatoare ochilor dvs.Evitati aparitia cataractei, degenerarea retinei si a altor boli ale ochiului prin folosirea lentilelor heliomate  pe care ar trebui sa le poarte toata lumea, chiar si fara dioptrii , sunt din plastic, foarte uşoare, se închid la soare treptat, până la 75%, iar în interior se deschid gradual până la 15%.
Au protecţie antireflex (inclusiv pentru monitor), ideale pentru cei deranjaţi de lumina soarelui şi pentru şoferi (protectie UV ). Lentilele fotocromatice se adaptează condiţiilor diferite de lumină. Aceasta înseamnă că, cu cât soarele străluceşte mai puternic, cu atât lentilele devin mai închise la culoare şi asigură protecţia optimă a ochilor.
Stratul antireflex îndepărtează razele incidente, cu care ochiul intră în contact, oferă o claritate mai mare, măreşte contrastul imaginii, îndepărtează oboseala ochilor, asigură o întreţinere mai uşoară.

Locație