Ingrijire profesionala la tine acasa pentru tenul perfect! Din grija pentru pielea ta, iti propunem gama de seruri Gerovital Equilibrium! Fiecare pachet contine 20 de fiole de 20 ml si poti opta pentru serurile cu Acid Hialuronic, Colagen si Elastina, Antiacneice, cu Retinol sau Multivitamine!

Lei 180 În loc de 202,00 Lei Cupoane comandate 0 Oraș Bucuresti
Discount 11% Site Valabil încă 7 ore

informații

Gerovital Equilibrium Fiole cu Acid Hialuronic
Serul are efecte intensiv hidratante actionand dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa. Ridurile si liniile fine sunt umplute din interior si sunt mult diminuate. Efectul anti-age este potentat si prin SOD care are rol de protectie atat pentru fibrele de colagen si elastina, cat si pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adanci.
Mod de utilizare: Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata, gat si decolteu. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare!
Gerovital Equilibrium Fiole cu Colagen si Elastina
Fiolele au efecte intensiv hidratante atat asupra hidratarii imediate cat si asupra celei de lunga durata. Folosite cu regularitate, fiolele cresc elasticitatea pielii, confortul si gradul de catifelare al acesteia. Este mult imbunatatita capacitatea de aparare a pielii, inclusiv protectia antiradicalica impotriva stresului oxidativ.
Mod de utilizare: Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata, gat si decolteu. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare!
Gerovital Equilibrium Fiole Antiacneice
Fiolele antiacneice contin o asociere de principii active cu actiune complementara, pentru o cat mai buna eficienta antiacneica. Acidul salicilic din compozitie este un ingredient cheie cu actiune bacteriostatica excelenta care ajuta la deblocarea si drenarea eficienta a porilor. Asocierea cu Bodyfensinul , tripeptida ce intareste sistemul natural de aparare al pielii, ajuta la pastrarea balantei complexe care caracterizeaza pielea sanatoasa. Ac. net este un complex de acid oleanoic – care regleaza secretia de sebum si NDGA – cu actiuni antiseptica si bacteriostatica. Glicirizinatul de potasiu este o substanta cu efecte calmante recunoscute, fiind folosit ca substanta etalon in evaluarea proprietatilor antiinflamatoare a altor ingredienti cosmetici.
Mod de utilizare: Fiolele se aplica sub masca aferenta tratamentului sau la sfarsitul acestuia, inainte de adaugarea cremei finale. Pentru efecte mai bune, se recomanda continuarea tratamentului acasa, cu aplicatii de cel putin doua ori pe saptamana, strict pe zonele afectate.
Pentru protejarea mainilor, fiola se va infasura intr-un servetel inainte de rupere.
Gerovital Equilibrium Fiole cu Retinol 
Contin un amestec de retinoizi: vitamina A-palmitate si retinol stabilizat-ingredienti recunoscuti pentru actiunea de ameliorare a fenomenelor de fotoimbatranire, prin reinoirea epidermei din profunzime spre exterior, prin ameliorarea ridurilor si redarea aspectului uniform, neted si tineresc.
Mod de utilizare: Se poate utiliza de 3-4 ori pe saptamana, pe un ten curat, singure sau in asociere cu alte produse de intretinere complementare. In sezoanele insorite se va folosi o crema ecran, cu factor de protectie mediu sau ridicat.
Pentru protejarea mainilor, fiola se va infasura intr-un servetel inainte de rupere.
Gerovital Equilibrium Fiole cu Multivitamine
Asigura o refacere rapida a pielii expusa zilnic stresului radicalic, asociat cu o imbatranire accelerata si prematura (prin stres, poluare, radiatii UV, etc.). Contin un cocktail de vitamine E, A si C in forme stabile, asociat cu acid lipoic. Asocierea de vitamine asigura neutralizarea efectelor nocive ale radicalilor liberi, cu consecinte benefice pentru regenerarea si sinteza noilor fibre de colagen si elastina.
Mod de utilizare: Se poate utiliza de 3-4 ori pe saptamana, pe un ten curat, singure sau in asociere cu alte produse de intretinere complementare. Se poate aplica si sub mastile aferente fiecarui tratament cosmetic, urmand a fi indepartate odata cu acestea.
Pentru protejarea mainilor, fiola se va infasura intr-un servetel inainte de rupere.

Locație